inFamous 2'de Devasa Düşmanlar

Oyundaki devasa bosslardan sadece birisi.
12.04.2011 11:53 Ersin Kılıç


     Sony'nin yaz aylarında en çok güvendiği oyunların başında gelen inFamous 2 için yeni ekran görüntüleri ve videolar gelmeye devam ediyor. Oyun için yayınlanan yeni tanıtım videosunda oyuncular tarafından yaratılan bölümlere yer verilmiş.
 
     Hatırlayacağınız  gibi kısa bir süre önce inFamous 2'de oyuncuların kendi görevlerini tasarlayabilecekleri açıklanmıştı. işte videoda da oyuncular tarafından tasarlanan üç göreve yer verilmiş. Birinci ve üçüncü görevde hikaye tarzı görevler görürken, Invaders adı verilen görevde ise farklı bir oynanış görüyoruz. Bu bölümü yaratan oyuncu Space Invaders adlı oyunu inFamous 2'ye uyarlamış.
 
     Oyunun yeni ekran görüntülerinde ise oyunda karşılaşacağımız bazı boss mücadelelerine yer verilmiş. Bu görüntülerde normal bosslardan devasa yaratıklara kadar farklı tasarımlar görüyoruz. Anlaşılan dövüş anlarında ortalık baya toza dumana bürünecek.
 
     7 Haziran'da çıkacak oyunun yeni ekran görüntüleri ve oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler