inFamous 2'den Boss Savaşlı Oynanış Videosu

Cole'un yeni oyunda bir çok yeni saldırısı bulunuyor.
29.04.2011 11:51 Levent Polater

 
     PSN saldırısı online oyun zevkinizi mahvetti, kredi kartınızı da iptal ettiniz, keyfiniz pek yok. En kısa zamanda düzelmesini umduğumuz bu vaziyeti şimdi bir kenara bırakıp PS3'ün onlarca özel exclusive oyunlarından biri olan inFamous 2'nin yeni videosuna göz atarak teselli bulmaya çalışalım.
 
    Off-screen bir şekilde ortaya çıkan yeni inFamous 2 videosunda oyunda mücadele edeceğimiz bir Bölüm Sonu Canavarınını görmekteyiz. Onu öldürmek sandığınızdan da uzun sürüyor.
 
    Bu 4 dakikalık video Almanya'daki bir etkinlikte gösterilmiş. Harika görünen oyunun bu videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

[DHVIDEO=2429]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 10 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler