inFamous 2'nin Yeni Seslendirme Sanatçısı Kim?

08.06.2010 11:13 Alkan Adakaner


 
     Game Informer'ın duyurduğu Infamous 2 ile birlikte kahramanımız Cole MacGrath tamamenyeni bir şehirde yepyeni güçlerle karşımıza çıkacak. Anlaşılan MacGrath'ın seslendirmesinde de bir değişiklik yaşanacak.
 
     İlk oyunda Jason Cottle'ın seslendirdiği Cole Macgrath'ı yeni oyunda David Sullivan'ın seslendireceği söyleniyor. Bu haberin gerçek olup olmadığı E3 fuarında ortaya çıkacaktır.
 
     Playstation 3'ün en başarılı oyunları arasında gösterilen Infamous 2 bu konsolda toplam 2 milyon satmayı başarmıştı. Oyunun geliştiricisi Sucker Punch'ın özellikle 2. oyunun grafiklerinde büyük bir gelişim sağlayacağını ilk dergi taramaları sayesinde öğrenmiş olduk. 
 
    Oyunun yayınlanan ilk dergi taramalarına da buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler