inFamous 2'nin Yeni Videosu Yayınlandı

İyilik veya kötülük...seçim sizin!
25.02.2011 14:37 Ersin Kılıç


     Killzone 3 ile bu yılın en yoğun dönemine giren Sony, inFamous 2 ile de bu başarıyı sürdürecek gibi gözüküyor. Yeni videosu ile karşımıza çıkan oyunun görselliği ise ilk oyunu çok gerilerde bırakacağa benziyor.
 
     Oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Cole'un iyi ve kötü seçimlerine göre değişiklik gösterecek olan oyunun bu yeni videosunda işte bu özelliğe yer verilmiş. Cole'un "Gücüm gittikçe artıyor" sözleri ile açılışını yapan videonun ilerleyen dakikalarında ise "Bazen, kendimi tanıyamıyorum" sözleri ile Cole'un yapabileceği yıkım görüntülerine yer verilmiş.
 
     Cole'un karşılaşacağı kadın karakterler daha önce ekran görüntülerinde karşımıza çıkmıştı. Bu tanıtım videosunda ise aslında bu karakterlerin birisinin kötü tarafı, yani Cole'u yıkıma sürükleyecek olan tarafı, diğerinin ise iyilik tarafına yönlendireceğini anlıyoruz. Bir taraf "Beraber bu insanlara yardım edebiliriz" sözleri ile Cole'u iyiliğe doğru çekerken, diğer taraf ise "Beraber bu şehre hakim olabiliriz" sözleri ile Cole'u yıkıma doğru çekmeye çalışıyor. 
 
     Oyunun görselliğine baktığımızda ise özellikle bazı ataklarda oyun alanında tam bir görsel şov olduğunu görebiliyoruz. Karakter detaylarıyla da sınıfı geçeceğe benziyen oyun, animasyonlarda ve aksiyon dozasjında da doyurucu bir içeriğe sahip olacak. Oyun için yayınlanan bu başarılı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler