inFamous 2'ye Yeni Ön Sipariş İçerikleri

inFamous 2, görev yaratma editörü ile birlikte geliyor.
20.05.2011 12:18 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation Network'te yaşanan sıkıntılar nedeniyle inFamous 2 için planlanan beta, geniş bir oyuncu kitlesine ulaşamamıştı. Bu nedenle Sony, oyuncuları motive etmek için yeni ön sipariş içerikleri duyurdu.
 
     inFamous 2 için ön sipariş verdiğinizde 4 yeni oyun içi eşyaya (Bir kostüm, üç silah) sahip olacaksınız. Oynanışı değiştiren Reaper kostümü, Sly's Cane, mağara adamı sopası ve samuray kılıcı olmak üzere dört eşyaya ücretsiz sahip oluyorsunuz.
 
     Bu eşyalara sahip olabilmek için oyunun standart ya da 100$'lık Hero versiyonu için ön sipariş vermeniz yeterli oluyor. Eğer ana hikayeyi kaçırdıysanız Sony'nin Welcome Back programı kapsamında ilk oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler