inFamous: Second Son "Açık-Dünya" Hissini Verecek

21.12.2013 09:35 Alkan Adakaner


     inFamous serisinin ilk iki oyununu oynadıysanız hikaye tarafından katı bir şekilde yönlendirilmediğimizi, açık dünya havasının olduğunu görebilirsiniz. Buna karşın bulunduğumuz şehir açık dünya hissini tam olarak veremiyordu.
 
    Sucker Punch yetkililerinin açıklamalarına göre inFamous: Second Son'da "gerçeklik baloncuğu" adlı bir sistem geliştirmişler, geliştiricinin ofisinin de bulunduğu Seattle'da geçen oyunda her ne kadar şehir birebir olarak kopyalanmasa da şehrin gerçekten yaşadığını hissedecekmişiz.
 
     Second Son'da şehrin eko sistemi, yayaların birbiri ile etkileşimi gibi öğelere çok dikkat edilmiş. Böylece oyundaki yapaylık yok edilmeye çalışılmış. Tabi Playstation 4'ün sunduğu güç de geliştiricilere yardım etmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler