inFamous: Second Son için Daha Fazla DLC Gelebilir

01.07.2014 03:47 Ömür Gencer


     Bildiğiniz gibi inFamaous: Second Son için çıkacak olan DLC First Light aynı zamanda standalone olarak yani ana oyuna gereksinim duymadan oynanabilir şekilde Ağustos ayında oyuncularla buluşacak. Yapımcı Sucker Punch, oyun için gelecek olan DLClerin First Light ile sınırlı kalmama ihtimalinin bulunduğunu belirtti.
 
     Oyunun yönetmeni Nate Fox, IGN'e verdiği bir röportajda gelecek diğer DLCleri First Light'ın sevilmesine bağlı olduğunu açıkladı. Fox, Sucker Punch'ın genellikle sadece bir oyun üzerinde çalıştığını yani inFamous: Second Son için gelecek DLCler bittiği anda yeni bir oyun geliştirilmeye başlanacağını söyledi.
 
    Bunun yanında Fox, First Light'da karşılaşacağımız şehir hakkında da birkaç bilgi verdi. Açıklanana göre First Light'da, ana oyunda karşılaştığımız Seatle'ın iki yıl önceki haliyle karşılaşacağız. First Light, 26 Ağustos'ta oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler