inFamous: Second Son'da Grafikler Kesinlikle Kısılmadı

14.03.2014 08:51 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde bazı oyunların görsel yönden ilk videolarındaki gibi olmaması bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Watch Dogs'un grafiksel yönden düşüş yaşaması bunun en büyük örneği diyebiliriz. Sucker Punch'tan Jason Connell, inFamous Second Son'da böyle bir sorunun olmadığını belirtiyor.
 
     "Kesinlikle E3 2013'ten beri herhangi bir grafiksel kısıtlama yapılmadı. Sadece ilk videoda gündüz vakti yerine anlatımı daha hoş kılmak için belli bir bölgedeki gün batımı sahnesini koyduk"
 
     Eğer inFamous: Second Son'da grafiksel düşüş olmasından şüphe ediyorsanız, sanırım bu açıklamalar yüreğinize su serpebilir. Tabi bazı Ubisoft yetkilileri de Watch Dogs'ta grafiksel kısıtlama olmadığını söylüyorlar. Çıkınca kendi gözlerimizle aradaki farkı daha net göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler