inFamous: Second Son'ı İki Defa Bitirmelisiniz

07.01.2014 10:15 Alkan Adakaner


     inFamous serisinin üçüncü oyunu olan Infamous: Second Son belki de Playstation 4'ün en çok heyecan yaratan oyunudur. Yepyeni bir karaktere sahip oyun grafikleriyle de konsol gücünü başarılı bir şekilde kullanacak gibi görünüyor.
 
     Sadece senaryo moduna sahip olacak oyunu bir defa bitirip köşeye atacağınızı düşünmeyin. Yetkililer inFamous: Second Son'ı ilk defa bitirişimizde "iyi-yardımsever bir çocuk" rolüne bürüneceğimizi düşünüyorlar.
 
     Oyunu ilk bitirişinizde yaşlı teyzelerin karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olacak bir gençken, ikinci defa içinizdeki kötülüğü ortaya çıkarmamızı istiyorlar; çünkü oyunu kötü olarak oynamanın verdiği zevk de bir hayli fazlaymış. inFamous: Second Son, 21 Mart'ta piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 4 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 7 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler