infamous: Second Son'dan Mükemmel Görseller

08.05.2013 10:53 Alkan Adakaner


     Playstation 4'ün grafik kalitesinin oldukça iyi olacağı konusunda kimsenin şüphesi yok. Yine de insanlar konsolu deneyemedikleri için daha fazla kanıt görmek istiyorlar. Game Informer dergisinde yayınlanan ekran görüntüleri de yeni kanıtlar sunuyor.
 
    Aşağıdaki ekran görüntüleri tamamen oyun içi sahnelerden alınmış. Grafiklerin gerçekten de mükemmel göründüğünü, karakter ve çevre detaylarının yeni neslin gücünü gösterdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.  Tabi oyun hakkındaki bazı ayrıntılar da ortaya çıktı.
 
    Ana karakterimiz olan 24 yaşındaki Kızıldereli kökenli Delsin Rowe otorite karşıtı bir sokak sanatçısı. Duvarlara sanatını icra eden karakterimiz özel güçlere sahip olduğunu anladıktan sonra diğer oyunlardaki karakterimiz Cole'un aksine bu gücünü memnuniyetle karşılar. 

     Delsin dumanın yanında daha bir çok güce sahip olduğunu anlıyor. Bunlar arasında ekran görüntülerinde de gördüğünüz gibi ateş saçmak da var. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 2 Saat önce Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 5 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 5 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler