İngiltere: Titanfall, Çıkış Haftasında inFamous: Second Son'ın İki Katı Satmış

25.03.2014 00:34 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli pazarlarından İngiltere'de gün içerisinde haftanın en çok satanları açıklanmıştı. Yayınlanan raporların ardından daha fazla detaylar gelmeye devam ediyor. Bu kez konu, geçtiğimiz haftanın lideri Titanfall ile inFamous: Second Son. 
 
    Gelen haberlere göre iki hafta önce piyasaya çıkan Titanfall'ın çıkış haftasında yaptığı satışlar, inFamous: Second Son'dan iki kat fazla. Daha önce gelen haberlere göre Titanfall'ın satışlarının %94'ü, Xbox One üzerinden gerçekleşmişti. Her iki oyun da haftanın aynı gününde, Cuma günü piyasaya çıkmıştı.
 
    Tüm bunlara rağmen Titanfall satışlarının ikinci haftada, inFamous ve Metal Gear Solid çıkışlarının ardından %75 oranında düşüş yaşadığı belirtiliyor. Konuyla ilgili her zamanki gibi net veriler değil, yüzdeler paylaşılmış durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 30 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler