İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları

09.03.2015 11:45 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Dying Light'ın kutulu sürümü, dijital sürümüne göre daha geç piyasaya çıktı. Her ne kadar oyunun dijital sürümleri oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşsa da, oyunun kutulu sürümüne de ilgi yoğun.
 
    Dying Light, Evolve ve The Order 1886 gibi yakın zamanda piyasaya çıkan oyunları geride bırakarak İngiltere'de haftanın en çok satan oyunu olmayı başardı. Heists görevlerinin tarihinin duyurulmasıyla GTA V de hala gücünü koruyor gibi görünüyor. 
 
    Steam'de uzun süre en çok satan oyun olan Dragon Ball Xenoverse'in kutulu sürümüne de İngiltere'de ilgi olması dikkatimizden kaçmıyor.
 
 
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları
 
Dying Light
Grand Theft Auto 5
FIFA 15
Call of Duty: Advanced Warfare
Dragon Ball Xenoverse
Minecraft: Xbox Edition
The Order: 1886
Zombie Army Trilogy
Evolve
Minecraft PlayStation Edition
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler