İnteraktif Hikaye Oyunu Of Bird and Cage PS4 ve Xbox One Konsollarına Geldi

30.06.2022 17:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı All in Games! ve geliştirici Capricia Productions, PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 ve Microsoft Store üzerinden Xbox One konsolları için 9,99 dolar karşılığında hikaye odaklı interaktif kurgu oyunu Of Bird and Cage'i yayınladı. Of Bird and Cage, ilk olarak 20 Mayıs 2021'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Müzikal yapısına özel olarak tasarlanmış karanlık, çarpık bir oyuna bırak kendini. Senfonik metal eşliğinde, kısmen "Güzel ve Çirkin" masalına dayanan iki saatlik bir travma, şiddet ve delilik hikâyesinin bir parçası ol.

Oyunda, 25 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Gitta Barbot'u canlandıracak ve onu esir alan Bres Lupus'un fiziksel ve zihinsel hapishanesinden kaçmaya çalışacaksın. Bir yandan aklını yitirmemeye çalışırken bir yandan da korkunç sonuçlar doğuracak hızlı seçimler yap ve eylemlerinin karşına yeni yollar çıkarmasını izle.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/523770/Of_Bird_and_Cage/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Of Bird and Cage Platformlar: PC Geliştirici: Capricia Productions Dağıtıcısı: All In! Games Tür: macera Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 35 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler