"İnternetteki AC Fikirleri Kötü Değil, Fakat..."

Assassin's Creed serisi senaryo ile de oyuncuların hayranlığını kazanıyor
07.04.2012 10:50 Alkan Adakaner


     Her Assassin's Creed oyunu çıkmadan önce serinin hayranları yeni oyunun nerede geçeceğine dair fikirler ortaya atarlar. Kimisi Eski Mısır'ı söylerken, kimisi de Feodal Japonya'yı ister. Ubisoft ise bu fikirlere pek kulak asmıyor. Assassin's Creed 3'ün yaratıcı yönetmeni Alex Hutchinson ise bu fikirlerin öngörülebilir olduğunu, yani şaşırtıcı olmadığını belirtiyor.
 
     Her fikrin, fikir aşamasındayken harika göründüğünü belirten Hutchinson, kendilerinin ise oyun dünyasına daha uygun olan fikirleri ele aldıklarını belirtiyor. Daha doğrusu daha orijinal fikirlerinin olduğunu belirtiyor. 
 
    Hutchinson'a göre oyuncular daha iyi fikirlerinin olduğunu düşünüyorlarsa yanılıyorlar, çünkü internette paylaşılan bu fikirler son derece tahmin edilebilir ve orijinallikten uzaklarmış. Ayrıca internet olayın içyüzünü kavramak için doğru yer de değilmiş.
 
     Bakalım Hutchinson'ın oyuncuların fikirlerini küçümseyici bu açıklamaları oyunculardan nasıl tepkiler alacak. Evet bazı oyuncuların pek düşünmeden ortaya fikir attıkları bir gerçek, yani sonuçta Assassin's Creed'e neyin daha uygun olduğunu geliştiriciler daha iyi biliyorlardır, ama Hutchinson gerçekten de acımasızca konuştu. Bu konuda ona hak vermeli mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler