İptal Edilen Jurrasic World Oyunundan Görseller

10.11.2015 17:08 Tunahan Başol


     Bu sene çıkan Jurrasic World filminin ardından piyasaya çıkması planlanan ancak sonrasında iptal edilen Jurrasic World oyunu ortaya çıkarıldı.
 
     JurrassicWorld.org tarafından oyunun geliştiricisi, görseller, animasyonlar ve daha fazlası oyuncularla paylaşıldı. İptal edilmeden önce City of Villains, Champions Online, Star Trek Online ve Neverwinter gibi MMO oyunlarının yapımında görev alan Cryptic Studios tarafından geliştirildiği söylenen oyun yüksek ihtimalle Unreal Engine 4 motorunu kullanıyormuş.
 
     Söylentilere göre açık bir dünyaya sahip olacak ve dijital platformlara özel olarak yayınlanacak oyundan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler