İptal Edilen Marvel Temalı MMO Oyunu için Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

30.05.2022 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda iptal edilen Marvel temalı MMO (çevrimiçi çok oyunculu) oyunu için yeni görüntüler ortaya çıktı. Projede üzerinde baş tasarımcı olarak çalışan Ramiro Galan tarafından yayınlanan görüntüler arasında oyunun karakter seçim ekranı ve ekip seçme kısmı yer alıyor.
 
Görüntüler, oluşturulan bir oyuncu karakterini gösteriyor. Ek olarak oyuncudan bir ekibe katılması isteniyor. Bu ekipler arasında X-Men, Avengers, SHIELD ve Fantastic Four yer alıyor. Oyunculardan daha sonra istatistikleri etkileyen bir kostüm seçerek karakterlerini özelleştirmeleri isteniyor.
 
 
 
MMO oyununun iptali geçtiğimiz hafta ana şirket EG7 tarafından resmi olarak duyuruldu. Oyunun hangi aşamada olduğu açıklanmadı. EG7 ekibi, Kasım 2021'de gerçekleştirilen bir sunumda Marvel MMO'su üzerinde çalıştığını doğrulamıştı.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler