İptal Edilen Scarface 2'den Görüntüler Çevrimiçi Olarak Yayınlandı

16.05.2022 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
İptal edilen aksiyon macera oyunu Scarface 2'den görüntüler çevrimiçi olarak paylaşıldı. YouTube kullanıcısı Mafia Game Videos tarafından yayınlanan bu görüntüler, Las Vegas bölgesini ve çevresindeki Nevada Çölünü gösteriyor.
 
Yayınlanan bu ekran görüntüleri, yıllardır çeşitli sanatçıların Art Station sayfalarında yer alıyordu. Ancak bu video sayesinde şimdi gün yüzüne çıktı.
 
Scarface'in ilk oyunu The World Is Yours, Radical Entertainment tarafından geliştirildi ve 2006 yılında PlayStation 2, Xbox, Wii ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun Xbox 360 versiyonu da planlandı ancak çıkış yapamadı.
 
İlk oyun olumlu eleştiriler aldı ve PlayStation 2 sürümü, inceleme sitesi Metacritic'te 75 puan aldı.  
 
Geliştirici Radical Entertainment, PlayStation 2 döneminde çok sayıda oyunuyla beraber ön plana çıktı. Radical daha sonra 2008 yılında Activision ile birleşecek olan Vivendi Universal Entertainment tarafından satın alındı.
 
Radical'in baş stüdyo olarak geliştirdiği son oyunu 2012 yılında çıkış yapan Prototip 2 oldu. Sonraki süreçte ilk Destiny'nin geliştirilmesi sırasında Bungie'ye bir destek stüdyosu olarak hizmet etti.
 
Yayınlanan görüntüler
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 27 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler