İptal Olan SW: BattleFront 3'ten Video Yayınlandı

05.05.2013 12:50 Samet Konuksal


    Disney'in LucasArts'ı kapatmasıyla birlikte o kadar çok Star Wars oyunu iptal edildi ki, artık hangi oyun hangi oyundu karıştırmaya başladık. Ama bu kez karşımıza çıkan iptal edilmiş oyun LucasArts'tan değil, Free Radical'den geliyor. 
 
    Belirtilenlere göre, TimeSplitters serisiyle tanıdığımız Free Radical, Star Wars: BattleFront 3'ün yapımını devam ettiriyordu. 4 Mayıs'ın şerefine dün görücüye çıkan BattleFront 3 için stüdyonun kurucusu "Oyunun %99'u bitmişti fakat finansal açıdan destekçi bulamadığımızdan iptal oldu." dese de, stüdyoda çalışan yapımcılar "Oyunun %75'i bitmişti. Projeyi bize verilen tarihe kadar bitiremedik. Bu yüzden iptal ettik." sözlerini söylüyorlar.
 
    Yayınlanan videolara baktığımızda oyunun pek de %99'u bitmiş gibi bir halinin olmadığını söyleyebiliriz. Yapay zeka açısından eksik görülen Star Wars: BattleFront 3'ün anbean kasılmalar yaşaması da eksik unsur olarak göze çarpıyor. Oyunun videolarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler