İptal edilen Doom 4'ün Call of Duty konseptinden yeni oynanış videosu sızdırıldı

03.03.2023 18:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon odaklı nişancı oyunu Doom 4'ün iptal edilen sürümünden yeni bir konsept tanıtım videosu sızdırıldı. Bu video oyunun Call of Duty konseptini ön plana çıkarıyor. Video içerisinde oyun içerisinde yer alan bazı mekanlar, çeşitli düşmanlar, karakter animasyonları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Doom 4, CoD mekaniklerine benzer şekilde karşımıza çıkacaktı
 
 
 
Doom 4, esas olarak Dünya'da geçecekti ve Call of Duty serisinde yer alan oyunlara benzer şekilde karşımıza çıkacaktı. CoD oyunlarında bulunan oynanış mekaniklerinin ve daha fazlasının olması planlandığı Doom 4'te çeşitli plan değişiklerine gidildi. Öncelikle id Software, bu CoD konseptinden vazgeçti ve bunun yanlış olduğunu öne sürerek iptal etme kararı aldı.
 
Oyuncular bu karardan oldukça memnun gibi görünüyor ne de olsa Doom 2016 ve Doom Eternal oyunları gayet tatmin edici ve üst düzey bir Doom deneyimi sunuyor.
 
İptal edilen Doom 4 oyunu için ilk sızıntı 2015'te gerçekleşmişti. İlk sızıntıda kamera arkası görüntüleri ve çok sayıda ekran görüntüsü ortaya çıkmıştı. Şimdi ise oyunun oynanış videosu karşımıza çıkıyor.
 
İşte oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler