İran'ın En İyi Video Oyunları

Darısı bizim başımıza.
05.09.2011 19:01 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Almanya'da Gamescom fuarı düzenlendi ve oyun dünyasının gözü bu etkinliğin üzerindeydi. Pek çok büyük yapım fuarın en çok dikkat çeken oyunları olmuştu. Fakat Gamescom'da o kadar popüler olmayan ve ufak çaplı oyunlar da bulunuyordu. Ufak standlarda oyunculara kendilerini tanıtmaya çalışanlardan biri de Iran National Foundation of Computer Games idi.
 
     Fuar alanında dağıttıkları tanıtım kitabında İran'ın en iyi oyunlarından 41'ine yer verilmiş ve güzel bir arşiv oluşturulmuş. Eğer farklı kültürlerin oyunlarını merak ediyorsanız veya İranlı oyun yapımcılar neler yapmış diye merak ediyorsanız bu kitabın sayfalarına göz atabilirsiniz. Mesela aşağıdaki oyunlardan Garshasp, yine diğer oyunlar gibi pek bilinmemesine rağmen çok iyi bir oyundur. God of War sevip de PlayStation 3'e sahip olmayan oyuncular PC'lerinde aynı konsepte sahip bu oyunu deneyebilirler. Geri kalan oyunlar ve videoları için Google'ın eşsiz kaynaklarından yararlanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler