İspanya'da Sokaklara Oyun İsimleri Veriliyor

09.11.2010 11:15 Alkan Adakaner


 
    Bir süre önce İtalya'da Avrupa'nın ilk oyun tarihi müzesinin açılacağını haberini yapmıştık. Şimdi de İspanya'da sokaklara oyun isimleri verilmeye başlandı. Eminim oralarda oyuncu olmak çok güzeldir.
 
    İspanya'nın Kuzey Doğusundaki Zaragoza kentindeki bir mahallede Super Mario Bros adlı bir sokak görürseniz (yukarıda) şaşırmayın, mahalle sakinleri yeni kurulan yerleşim yerine hayran oldukları oyunların isimlerini oylama sonucu vermeye başladı.
 
    Yakında Sonic the Hedgehog, Space Invaders ve The Legend of Zelda gibi oyunların da isimlerini bu mahallede görme şansını yakalayacağımız söyleniyor. Evimizin Super Mario Sokağında olduğunu düşününce, bunun gerçekten de kulağa hoş geldiğini söylemeliyim.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 24 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler