İşte Battlefield 3 ve Noel Ruhu

Ve final...
24.12.2011 04:56 Gökhan Yılmaz

 
     Sağlam bir Battlefield 3 oyuncusu olsanız, evinizi 7000 tane lambayla ışılandırmış olsanız ve yeterli seviyede bilgiye sahip olsanız aşağıdaki gibi bir video hazırladığınızda Battlefield oyuncuları arasında oldukça havalı yere sahip olabilirsiniz. Hatta bir de yılbaşı için Battlefield 3 partisi vermeyi düşünüyorsanız gelen oyuncuları bu şekilde karşılayarak güzel bir jest hazırlamış olurdunuz. Elbette ilk başta belirttiğimiz şartları tamamlamak işin zor kısmı ama bunu birisi çoktan yapmış, bu yüzden daha orijinal olabilmek için daha çok uğraşmak gerek.
 
     Noel kutlamaları ve süsleri bildiğiniz gibi yabancı toplumlar arasında oldukça popüler bir iş. Bu bazen çok zahmetli olsa da severek yapıldığı için genelekler sürdürülmeye devam ediliyor. Aşağıdaki videoda büyük bir konser organizasyonunu aratmayacak kadar kompeks bir ışıklandırma sistemi kurulmuş ve bakın Battlefield 3'ün tema müziği ile nasıl işliyor.
 

[DHVIDEO=3803]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler