İşte Black Ops II'nin Beklenen Reklam Videosu!

02.05.2012 03:06 Tunahan Başol


     Günlerdir oyuncuları kendi sitesine kiliteyen Call of Duty: Black Ops II için başlatılan geri sayım artık bitti, Black Ops II'nin reklam videosu yayında!
 
     Ekran görüntüleri, ipuçları, söylentiler, ön sipariş kartları, posterler derken ve artık oyuncuların sabrı kalmamışken, Activision, Black Ops II'nin reklam videosunu an itibariyle gösterime sundu. 2 dakika süren bu video bizlere ekran görüntülerinden de anlayabildiğimiz şeyi, yani oyunun yakın gelecekte geçeceğini gösteriyor.
 
     Videonun başında ilk oyundan hatırlayacağımız Woods'un 2025 yılındaki halini görüyoruz ve zaten bizlere sunumu o yapıyor. O dönemin savaş teknolojilerinden bizlere bahsediyor fakat ilgi çekici olan nokta ise videonun bazı bölümlerinde atlar görmemiz. Ayaklı tanklar, tablet kontrollü casus helikopterler derken atları görmek insanı şaşırtıyor.
 
     Bu haberi bekleyenler, diğer haberlerin yorumlarından anladığımız kadarıyla çok fazla. O zaman bizde lafı uzatmayalım ve sizleri merakla beklenen video ile baş başa bırakalım. 
 

[DHVIDEO=4675]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 146 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler