İşte Bu Assassin's Creed III !

01.03.2012 11:02 Talha Aynacı

 
   Assassin's Creed III hakkındaki dedikodular gerçeğe dönüşüyor. Oyun daha önce de dile getirildiği gibi Amerikan Devriminin yaşandığı dönemde geçecek. Kotaku tarafından yayınlanan ve bir Best Buy çalışanı tarafından gönderildiği söylenen resim beraberinde Assassin's Creed'in Amerikada geçeceği dedikodularını doruğa taşıdı.
 
 
 
   Bu çalışmanın yanı sıra Game Informer'ın resmi sitesinde yer alan  banner da herhalde dedikodudan ziyade oyunun resmen onaylanması gibi olmuş. Resmi duyruya ne hacet!?
 

    Peki Amerikan Devrimi nedir?  Oyun hangi dönemde geçecek?  Amerikan Devrimi,  18. yüzyılda Amerika kıtasında konuşlanan kolonilerin Britanya İmparatorluğuna karşı ayaklandığı ve devamında bağımsızlığını kazandığı dönemdir. ( Bilgi kaynağı: Vikipedia)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 70 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler