İşte Crytek'in İptal Edilen Oyunu; Redemption

28.08.2012 23:07 Samet Konuksal


   Far Cry ve Crysis serileriyle birlikte oyun dünyasına damga vurmuş firma Crytek'in duyurulmada iptal edilmiş bir projesi bu ay itibariyle ortaya çıkmıştı. İlk olarak Project Jelena ismiyle ortaya çıkan oyundan daha fazla bilgi ve daha fazla görüntü geldi.
 
   Crytek'in Frankfurt stüdyosunda görev alan Eric Cochonneau isimli bir konsept tasarımcısı, kendi sitesindeki portfolyosuna iptal edilen Crytek oyunundan bazı görüntüler yükledi. Bu görüntülerde Project Jelena proje ismiyle ortaya çıkan oyunun gerçek adının "Redemption" olduğu ortaya çıkarken, iptal edilen oyunun teması adına bazı fikir yürütme şansı da doğmuş oldu.
 
   Yayınlanan görüntülere baktığımızda özellikle yazılar, buram buram bir Rusya - Ukrayna atmosferini bizlere taşıyor. Bu görüntülere terkedilmiş evler ve hurdaya dönmüş arabalar da eklenince, akıllara Çernobil sonrasında geçen S.T.A.L.K.E.R. misali bir oyun gelmiyor değil.
 
   Oyun adına oldukça fazla görüntü konduğu için bu görsellerin tamamını buraya yükleyemiyoruz. Eric Cochonneau'nun portfolyosuna buradan ulaşabilirsiniz. Bazı seçmece tasarımlar, görüntüler ise aşağıda;
 



İlgili İçerik Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler