İşte FIFA 13'ün Kinect Özellikleri (Video)

23.07.2012 12:42 Levent Polater

 
   FIFA 13'ün Kinect desteğiyle ilgili ilk kez somut bir şeyler görmek çok güzel EA Sports'un Xbox 360 kullanıcılarının çok hoşuna gidecek Kinect özellikleri Eurogamer'ın yayınladığı bir haber aracılığıyla ilk kez önümüze sunuluyor.
 
    Artık oyun içinde menüye girip oyunu durdurmaya gerek kalmadan oyuncularımızı, takım dizilişimizi değiştirebileceğiz. Be A Pro modunda, kendi sesinizle pas isteyebilecek, CPU takım arkadaşınıza suç çekmesi yönünde bağırabileceksiniz.
 
    Hakemlerin verdiği kötü kararlar sonucunda ağzınızdan kötü sözler çıkarsa Kinect bunu algılayacak ve oyunun durduğu o ana bunu negatif olarak yansıtacak. Örneğin videoda küfreden oyuncunun bu tepkisi futbolcuya da yansıyor ve futbolcunun itiraz ettiği ufak bir ara sahne baş gösteriyor. Tabi bu desteğin şimdilik İngilizce olduğunu düşünürsek bizim için ne kadar verimli bir seçenek olduğu tartışılır.

[DHVIDEO=5307]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 5 Dk önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 1 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 2 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler