İşte L.A. Noire'in Haritası, GTA IV'ten Büyük!

07.05.2011 04:14 Levent Polater


    25 GB'lık bir oyundan da bu beklenirdi zaten. L.A. Noire'in social club bilgilerinden alınan bilgilere göre Rockstar Games bizlere 1950'lerin Los Angeles'ını en derinden hissettirecek, zirâ oyunun haritasının Mafia II ve Grand Theft Auto IV gibi oyunlarla karşılaştırılınca bunlardan büyük olduğu anlaşıldı.
 
     Neredeyse 13 km² (12.8 km²) alana sahip olan L.A Noire'de keşfedeceğimiz yerler epey büyük olacak anlaşılan. Oyunun harita büyüklüğünü diğer haritalarla karşılaştırırsak:
 
Grand Theft Auto IV: 9.6 km²
 
Mafia II: 6.4 km²
 
    Justpushstart sitesi ayrıca L.A Noire'in haritasını da yayınlamış. Her ne kadar çözünürlüğü ve boyutu ufak olsa da bunu aşağıdan görebilirsiniz.GTA IV ve Mafia II'nin haritaları da bunun altında:
 
L.A. Noire Haritası
 
 
GTA IV Haritası

 
Mafia 2 Haritası:

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler