İşte NBA 2K12'nin İlk Ekran Görüntüsü

01.07.2011 00:45 Levent Polater


    2K Sports'un büyük beğeni toplayan NBA 2K serisi tüm hızıyla devam ediyor. NBA 2K11'de Michael Jordan'ı kapak yapıp ekselanslarına özel oyun modları hazırlayan 2K Sports, serinin yükselen çizgisini bu sene de devam ettirme niyetinde.
 
    Henüz NBA 2K12 hakkında çok fazla şey bilinmiyor ancak bu sene de kendisine güven tam. EA'in karşısına rakip bir oyun çıkarma konusunda henüz ses çıkarmadığını da belirtelim. Geçtiğimiz sene NBA Elite 11'i iptal eden EA, bakalım NBA 2K12'ye karşılık verecek mi?
 
    Bu arada esas konumuza dönecek olursak, NBA 2K12'nin ilk ekran görüntüsü yayınlandı. E3 2011'de ilk kez görebildiğimiz oyunda Move desteği olacağını görmüştük. İlk ekran görüntüsünde ise bu seneye damgasını vuran şampiyon Maverick'in yıldızı Dirk Nowitzki'yi görüyoruz. Lebron James ve Chris Bosh kulelerine karşı şansını deniyor. Müthiş görünmüyor mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 17 Dk önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 22 Dk önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 50 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler