İşte One Piece: Pirate Warriors'un Avrupa Çıkışı !

05.07.2012 18:07 Levent Polater

 
    One Piece: Pirate Warriors'in Avrupa çıkış tarihi belli oldu. Namco Bandai, oyunun standard ve koleksiyon paketi sürümlerinin 21 Eylül'de raflarda olacağı müjdesini tüm Luffy severlere verdi.
 
    Koleksiyon paketinde "Thousand Sunny" gemisi bulunacak ve Hasır şapka tayfasının ikinci ve güncel gemisi olma niteliği taşıyor. Tecmo Koei ve Omega Force ortak yapımı olan One Piece: Pirate Warriors, serinin Marineford kısmına olan hikayeyi oyuncuya aktaracak.
 
   Hikaye modunda en sevilen karakterler, en azılı düşmanlar ve en kritik sahnelerin bulunacağı sözü verilirken oyunun online modunda co-op oynama imkanı veriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler