İşte Oylarla Seçilen 2014'ün En İyi 10 Oyun Modu

31.12.2014 20:22 Samet Konuksal


    İnternet aleminin en büyük modlama topluluğu Moddb.com, her sene olduğu gibi bu senede de en iyi PC modlarını oylamaya sundu. Toplamda 131.789 oy sonrasında oyuncular, 2014'ün en iyi oyun modlarını seçtiler. Yüzlerce mod arasından seçilen en iyi 10 listesi şu şekilde sıralandı,
 
10. The Sith Lords Restored Content Mod
En yeni sürümü 15 Mart 2014 tarihinde çıkan bu mod, Obisidian'ın geliştirdiği Star Wars: Knights of the Old Republic II'yi yeniliyor. Firmanın sunduğu ilk oyuna nazaran teknik problemlerle çıkan Star Wars: KotOR II'nin bu modu, belki de yarım kalmış oyunu tamamlıyor. (ModDB)
 
9. Tiberium Essence
Bir zamanlar fırtına gibi esen Command & Conquer serisi şimdilerde ortalıkta dolanmasa da, mod yapımcıları serinin oyunlarını boşlamıyor. Tiberium Essence, Command & Conquer 3: Tiberium Wars için geliştirilmiş ek paket niteliğinde bir mod. Yeni ünite eklemeleri, denge düzenlemeleri, ses ve görsel yeniliklerin haricinde Tiberian Sun hakkında yepyeni bir senaryo kısmı sunan Tiberium Essence, seriye geri dönüş yapmaya niyetlenen oyuncuları kendine çekiyor. (ModDB)
 
 
8. Republic at War
Bir başka Star Wars oyununa gelen mod olan Republic at War, serinin RTS oyunu Star Wars: Empire At War: Forces of Corruption'u değiştiriyor. Oyunun temasını değiştirip Klon Savaşları tarzına uyarlayan Republic at War, beraberinde yeni senaryo modlarını da eklemeyi unutmuyor. (ModDB
 
7. Ultimate Apocalypse
RTS oyunları her ne kadar büyük firmaların gündeminde olmasa da, mod yapımcıları türü ayakta tutmak için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Relic'in strateji oyunu Warhammer 40,000: Dawn of War için çıkan Ultimate Apocalypse modu, oyuna hem yeni içerikler, hem de yeni oynanış mekaniklerini ekliyor. (ModDB)
 
6. Sins of a Galactic Empire
Adından da anlayacağınız gibi başka bir Star Wars modu daha karşımızda. Ancak bu sefer bu mod bir Star Wars oyununa değil, başka bir yapıma geliştirilmiş. 4X strateji oyunu Sins of a Solar Empire: Rebellion'un bu modu, oyuna Star Wars temasını kazandırıyor. (ModDB)
 
5. Edain
Battle for Middle-Earth II: Rise of the Witch King için geliştirilen bu mod, yine ek paket tadında bir projeyi karşımıza çıkarıyor. 'Daha iyi bir Lord of the Rings deneyimi' sunmak amacıyla yola çıkan Edain, kitaplara uygun olarak daha doğru bir senaryoyu, yenilenmiş grafikleri ve yeni oynanış mekaniklerini sunuyor. (ModDB)
 
 
4. Breaking Point
PC piyasasında mod denince akla ilk gelen serilerden ArmA'nın yeni oyunu ArmA III'te de yeni şeyler görüyoruz. DayZ'yi oyun dünyasına kazandıran ArmA serisine geliştirilen bu mod, hayatta kalma temasını işliyor. PvP ve takım odaklı bir oynanışa odaklanan Breaking Point, ArmA III'ün DayZ'si niteliğini taşıyor. (ModDB)
 
3. S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha
Birçok oyuncunun favorileri arasındayken maddi sıkıntılardan dolayı kayıplara karışan S.T.A.L.K.E.R. serisinin ilk oyunu Shadow of Chernobyl, bu modla beraber güncelleniyor. Serinin devam oyunlarından bazı oynanış mekaniklerini alan Lost Alpha, içeriği yeniliyor, oynanışı düzenliyor ve görselleri geliştiriyor. (ModDB)
 
2. Star Trek: Armada 3: A Call to Arms
Star Wars hayranları Sins of a Galactic Empire ile Star Wars temasını Sins of a Solar Empire: Rebellion'a uyarlarken Star Trek hayranları da boş durmuyor tabi ki. Oyunun bu modu Star Trek temasını eklerken, beş yeni oynanabilir tarafı da Sins of a Solar Empire oyuncularına kazandırıyor. (ModDB)
 
1. Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Euro Truck Simulator 2 gibi keyifli bir oyunun önemli eksikliği multiplayerı yapımcılar değil, oyuncular gideriyor. Şimdilik alfa sürecinde olan bu modu açıklamaya gerek var mı? (ModDB)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Euro Truck Simulator 2 Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler