İşte Rise of Nightmares'in Kanlı Yüzü (Görseller)

- Ay, pardon elim kaydı da...
01.08.2011 21:20 Levent Polater

 
    Birazdan göreceğiniz ekran görüntülerini aşırı şiddet ve kan içerdiğinden küçük yaştaki okuyucularımızın bakmamasını öneriyorum. Rise of Nightmares bir yetişkin oyunu ve yayınlanan yeni ekran görüntülerinde oyunun bu yönünü daha iyi görebiliyoruz.
 
    Sega, önceki Rise of Nightmares görsellerine nazaran bu sefer o kadar kanlı görseller yayınlamış ki her görselde bir insan uzuvunun parçalandığını, parçalanmasa bile kanın gövdeyi götürdüğünü görüyoruz.
 
    Kinect tabanlı olmasıyla da oynanışa özgürlük getirecek olan bu oyunda korku öğeleri ön plana çıkacak. Karşınıza envai çeşit yaratık, ucube gelecek ve bunları parçalara ayırmak için çeşitli teçhizatların da elinizin altında olacağını belirtelim.
 
    İşte Rise of Nightmares ve kanlı yüzü:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of Nightmares Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 3 Saat önce Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 7 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 9 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 10 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler