İşte Square Enix'in Tarihi Değiştirecek Açıklaması

21.05.2010 09:58 Alkan Adakaner


 
    Bir süre önce Square Enix'in Japon tarihini değiştirecek bir duyuru yapacağı haberini sizlere iletmiştik. Japon tarihini değiştirecek sözünü ise mecazi olarak kullandıklarını da vurgulamıştık.
 
    Beklediğimiz gibi hiç de önemli bir açıklama ortaya çıkmadı. Square Enix ve Yahoo Web Browser için Sengoku IXA adlı oyunu duyurdu.  Sengoku adının Japon derebeylikler arasındaki iç savaşa işaret ettiğini göz önüne alırsak Japon tarihini mecazi olarak değiştirebileceğimizi görüyoruz. Ben en büyük Japon savaşçı Oda Nobunaga'yı seçeceğim.
 
     Eğer Square Enix, Final Fantasy 15'in FPS olacağını açıklasaydı en azından Japon Oyun Tarihi değişebilirdi ya da Final Fantasy serisi bitti açıklaması ilginç olurdu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler