İzmir Oyun Festivali, 24-25-26 Eylül'de Gerçekleşecek!

17.09.2021 00:47 Hamit Can Sayılgan

 
     İzmir Oyun Festivali, 24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Fuar İzmir’de kapılarını açıyor. Retro alanları, mobil oyun alanları, VR (sanal gerçeklik) alanları gibi çeşitli deneyim alanlarının olduğu İzmir Oyun Festivali’nde cosplay yarışması ve espor turnuvaları gibi etkinlikler de yer alıyor.
 
     İzmir Oyun Festivali’nde mobil, bilgisayar ve konsol olmak üzere her platforma özel ödüllü turnuvalar yer alıyor. 3 gün boyunca saat başı CS:GO ve PUBG turnuvası, gün içerisinde ise 3v3 Brawl Stars, FIFA 21 ve sürpriz oyun turnuvaları İzmir Oyun Festivali’nde olacak. Festivalin en büyük turnuvalarından Mobile Legends: Bang Bang’de dereceye girenler ise 17 bin TL değerinde 100 bin elmas kazanacak. Ayrıca turnuvaların yanı sıra 3 kez dünya şampiyonluğuna sahip Umutcan Tütüncü de Just Dance alanında İzmir Oyun Festivali’nde yer alacak.
 
     Türkiye’nin en büyük espor takımları, İzmir Oyun Festivali’nde hayranlarıyla buluşacak. BBL Esports, Fire Flux Esports, Kafalar Esports, Futbolist, 1907 Fenerbahçe , OtherSide Esports, Şahangiller Espor, Zero Zone, Fastpay Wildcats, Thunderbolts Gaming, Lixa Esports ve Galakticos’un katılacağı İzmir Oyun Festivali’nde ziyaretçiler espor takımlarının oyuncularıyla tanışabilecek, şov maçlarını izleyebilecek ve fotoğraf çekilebilecekler.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler