[minis] Run Ghost Run PS3 ve PSP'ye Geliyor

19.04.2011 17:10 Ersin Çakı


 
     StormBASIC tarafından geliştirilen Run Ghost Run oyunu, PS3 ve PSP için çıkmaya hazırlanıyor. Playstation'un minis katagorisi için hazırlanan Run Ghost Run oyunu, Capcom tarafından 1992 yılında Super NES platformu için hazırladığı Super Buster Bros oyununa oldukça benziyor.

     StormBASIC tarafından geliştirilen Run Ghost Run oyunu, eski toprakların (gamer) atari salonlarından ayrılamadığı ve oynamaktan bıkmadığı başyapıtlardan Super Buster Bros oyununa benzemesi dikkatleri çekiyor. Ayrıca oyunda, Super Mario serilerinden esintiler de görmek mümkün. Videoya baktığımızda, karakterimizin yerde gezinen salyangozların üzerine zıplayarak puan kazanması bunun kanıtı. 2 farklı oyun modu ve 36 farklı seviyesi ile Run Ghost Run oyunu çok yakında Playstation Network üzerinden satışa sunulacak.

      Çıkış tarihi henüz bilinmemektedir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Run Ghost Run Platformlar: PSP Geliştirici: StormBASIC Dağıtıcısı: StormBASIC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 22 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler