Project Cars 2014'e Ertelendi

21.04.2013 13:01 Samet Konuksal


    Hali hazırda oyunu ön sipariş veren PC oyuncularına beta sürümü sunulsa da, Project Cars'tan yarış simülasyonu sevenlere üzücü bir haber geldi. Slightly Mad Studios, Project Cars'ı erteledi.
 
    Hem grafiksel açıdan, hem de oynanış açısından ilgi çeken Project Cars, daha önceden bu yılın sonuna doğru Kasım ayında çıkmak üzere hazırlanıyordu. Fakat Project Cars, 2014 yılının ikinci çeyreğine ertelendi.
 
    Görünüşe göre Slightly Mad Studios, bu derece güçlü grafik potansiyeline sahip olan bir oyunu bu nesil konsollarla sınırlamak istememiş. Anlaşılan Project Cars, yeni nesil konsollarda da karşımıza çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler