theHunter: Call of the Wild için Oynanış Görüntülerinden Oluşan Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı

08.12.2016 11:18 Gazali Çetinkaya

 
   Just Cause serisiyle ve Mad Max oyunu ile tanıdığımız Avalanche Studios ve Expansive Worlds'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu theHunter: Call of the Wild için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.
 
   Oynanış görüntülerinin de yer aldığı bu tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Açık dünya avcılık oyunu olarak karşımıza çıkacak theHunter: Call of the Wild belirtilene göre bizlere en kapsamlı avcılık deneyimini yaşatacak. Expansive Worlds'un Avalanche açık dünya motoru Apex ile geliştirdiği oyunda tek kişilik modun yanı sıra coop veya rekabetçi olarak oynayabileceğimiz bir multiplayer modu da bulunacak. 
 
   theHunter: Call of the Wild, 2017 yılının erken dönemlerinde PC için çıkış yapacak. Oyunun resmi tanıtım yazısı ise şu şekilde: 
 
"theHunter: Call of the Wild, şimdiye kadar yaratılan en sürükleyici av deneyimini sunar. Görkemli geyik ve büyüleyici bizondan sayısız kuşa, yaratıklara ve vahşi doğanın böceklerine kadar yaşam dolu güzel ve açık bir dünyaya adım atın. Yaklaşık 130 kilometrekarelik dünyanın her santimetresi, on yıl boyunca aksiyon oyunları geliştiren, ödüllü bir teknoloji olan Apex kullanılarak hazırlandı. Zengin tek oyuncu tecrübesine ek olarak theHunter: Call of the Wild, 8 oyuncuya kadar birlikte ve rekabetçi olarak benzersiz çok oyunculu seçenekler sunuyor. Av deneyiminizi arkadaşlarınızla paylaşın ve övünme hakkı kazanın!"  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
theHunter: Call of the Wild Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Expansive Worlds Dağıtıcısı: Avalanche Studios Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler