tri-Ace'den Yeni Grafik Motoru

26.04.2011 12:48 Ersin Kılıç


     Japonya'nın önde gelen firmalarından ve JRPG severlerin yakından takip ettiği tri-Ace firması geliştirdikleri yeni grafik motoru için teknik demo yayınladı.
 
     Star Ocean serisinin de yaratıcıları olan ekip bu teknik demoda benzer bir dünyaya, hatta Star Ocean: the Last Hope'tan araç ve karakter figürlerine yer vermiş. Videoyu resmi Youtube sayfasından da yayınlayan ekip, grafiklerin gerçek zamanlı olduğunu fakat şimdiki nesil konsollara uygun bir şekilde render edildiğini de belirtmiş.
 
     Mekan ve görselliği ile göz dolduran video için herhangi bir oyun duyurusu değil ifadesini de kullanan firmanın yayınladığı teknik demoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2419]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Ocean : The Last Hope Platformlar: XBOX 360 PS3 Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 15 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler