Aion Tarihinin En Büyük Güncellemesinden Detaylar

18.10.2011 20:21 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Aion'un "Vision Trailer" isimli çıkan videodaki yeniliğin, 19 Ekim'de Kore sunucularına geleceğinden bahsetmiştik. Henüz bu güncelleme Kore'de çıkmadı fakat yeniliklerin detayları, Asya'daki en büyük MMO sitesi ThisIsGame.com'da yer almaya başladı.
 
     Bu yeniliklerden ilki ev sistemi oluyor. 21 level üstündeki her oyuncunun açabileceği evlerde sanki bir simülasyon oyunu oynuyormuşcasına dekor yapmak sizin elinizde. Bu evler, craftla elde edebileceğiniz eşyalarla birlikte geliştirilebilecek
 

      Bu güncellemeyle birlikte oyundaki level sınırı 55'ten 60'a yükselecek. Güncellemeyle birlikte yeni oynanabilir haritalar da kullanıma açılacak. Şimdiye kadar güncellemelerle gelen haritalar ortak alan oluyordu, yani iki ırk birbiriyle aynı anda hem PvP yapabiliyor, hem de görevleri için yaratıklarla savaşıyordu. Sitelerde söylenene göre bu haritalar her iki ırka özel olarak yayınlanacak. Yani ortak alan olmayacak.
 
     Ek olarak NCsoft'un Kore'deki ayağı PlayNC, bu güncellemeyle birlikte 1 ile 40 levellar arasında sunucuları birleştiriyor. Böylelikle görev ve instancelar için grup bulmak daha da kolaylaşacak. 
 
     Ayrıca sitede yer alan bilgilere göre en az beş adet yeni zindan oyuna eklenecek. Malesef ekip bu 5'inin ismini görebilmiş fakat daha fazla ekleneceği tahmin ediliyor. Yapılan açıklamaya göre bu zindanların ikisi 24 kişilik olacak ve zindanların birinde oyuncular Balaur'ların 5. Dragon kralı Tiamat ile karşılaşacak.
 
 
     Son olarak ekibin detaylandırdığı, 3.0 güncellemesinin önemli eklentilerinden birisi olan binek sistemindeyiz. Yapılan açıklamaya bu binekler uçan ve karadan giden olmak üzere ikiye ayrılacak.
 
     Daha önce videoda gördüğümüz üzere, haritadaki herhangi bir yaratığı avladığımızda onları binek olarak kullanabileceğiz. Bu yaratıkların haricinde bazı özel binekler de bulunacak.
 


     Güncellemenin resmi notları çıkmadan önce yayınlanan ilk detaylar bu şekilde. Tabiki bunlar bu büyük güncellemenin sadece bazıları. Yeni eşyalar, yeni yetenekler, yeni savaş sistemleri ve hatta söylentiye göre yeni bir sınıf, Aion'un 3.0 güncellemesinin içerdiği yeniliklerden.
 
     Malesef bu özelliklerin Batı sunucularına gelmesi için en az 2 aylık bir süreç var fakat Kore cephesinden yayınlananlar bizleri şimdiden heyecanlandırdı. Görünüşe göre yeni çıkan rakipleri karşısında Aion kendini yenilemeye son sürat devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aion Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler