Atomega, Ubisoft Reflections Tarafından PC için Duyuruldu

11.09.2017 19:48 Gazali Çetinkaya

 
   Grow Home ve onun devam oyunu Grow Up ile bilinen Ubisoft Reflections multiplayer first-person shooter oyunu Atomega'yı PC için duyurdu. Atomega 19 Eylül'de $9.99 fiyat ile PC için çıkacak.
 
   Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı şu şekilde:

   Zamanın sonunda, son kozmik arenada büyü, dövüş, topla ve sağ kal! Bu çok oyunculu hıza dayalı nişancı oyununda olabildiğince MASS toplayarak EXOFORM'unu zeki bir ATOM'dan tanrısal OMEGA'ya dönüştür, eğlen ve hakimiyet için mücadele et. ATOMEGA!

   Zamanın sonundasın. Gerçeklik pamuk şekeri gibi kaybolup giderken geriye kalan tek şey EXOFORMLAR, yani üst düzey, post-biyoloik yaşam formları. İnsan ve makineye uzaktan akraba olan bu formlar madde ve enerjiye hükmediyorlar. Fizik yasaları usul usul geçerliliğini yitirirken, EXOFORMLAR varolan ve olacak son arenada evrenin son anlarını tekrar tekrar yaşıyor, eğlence ve hakimiyet için dövüşüyorlar.
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomega Platformlar: PC Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 1 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 3 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 4 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler