Bir Modcu P.T. İle İlgili Başka Bir Gizemi Daha Çözdü

29.09.2019 00:24 Özgür Eroğlu

 
Yakın zamanda çıkacak olan Death Stranding'in yapımcısı olan Hideo Kojima bildiğiniz gibi 2014 yılında Silent Hill'in P.T. adında bir demosunu piyasaya sürmüştü. Konami ve Kojima'nın anlaşamamasının sonucunda ise oyun iptal edilmişti ve P.T., PlayStation 4 marketinden kaldırılmıştı. Kısa bir demo olmasına rağmen içinde o kadar çok keşfedilecek sır vardı ki oyuncular hala yeni sırlar buluyorlar.
 
Geçtiğimiz haftalarda çözülen başka korkutucu bir sırrı sizlerle paylaşmıştık. Buraya tıklayarak o haberin detaylarına bakabilirsiniz. Bu sefer, modcu ve Youtuber olan Lance Mcdonald oyundan çıkartılmış bir içeriği ortaya çıkardı.

Videoda McDonald, oyunu oynarken erişemeyeceğiniz bir banyo versiyonu olduğunu açıklıyor. Bu versiyonda küvet su ile dolu ve duş perdesinin etrafında dolanınca başı kesilmiş (muhtemelen Lisa) bir ceset bulunuyor. Bu sahne oyunun kalanına göre çok ürkütücü olduğu için oyundan çıkarıldığı iddia ediliyor. McDonald aynı zamanda, Lisa’nın ortadan kaybolmak yerine, yerinde durmasını sağlayan bir yol bulmuş. Bu bize, Lisa’nın korkutucu yüzüne yakından bakma olasılığı veriyor. 
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler