CD Projekt'in Yeni Oyunu E3'te Duyurulacak

CD Projekt eğer "They"i geliştiriyorsa, farklı bir FPS yapacağı konusunda şüphemiz yok
24.05.2011 19:38 Alkan Adakaner


     The Witcher 2: Assassins of Kings ile PC oyuncularını büyüleyen CD Projekt Red, E3 fuarında yeni bir duyuru yapacak. Bu duyurunun The Witcher 2 indirilebilir içeriği, ek paketi veya oyunun konsol sürümü olmadığını belirtelim. Tamamen yeni bir oyun yolda.
 
    E3 daveti sırasında ortaya çıkan bilgiye göre bu yeni oyun üzerinde uzun zamandır çalışıldığını anlıyoruz, çünkü geliştirici ekip 30-45 dakika arasında bir sunum yapacak ve oynanış videosu yayınlayacakmış.
 
    Bu yeni proje hakkında herhangi bir bilgi yok, ama stüdyonun bir zamanlar askıya aldığı FPS oyunu "They" tekrar karşımıza çıkarsa şaşırmayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 1 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 2 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler