CS: Global Offensive, Bu Hafta da PS Store Yok!

19.09.2012 21:48 Tunahan Başol


     PC ve Xbox 360 için 21 Ağustos'ta çıkan ve yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen hala PS3 için yayımlanmayan Counter Strike: Global Offensive, bu hafta yapılan güncellemeyle de gelmedi.
 
     Düzenli olarak her çarşamba günü Avrupa PSN'de yapılan güncellemeyle her zamanki gibi bazı indirilebilir oyunlar PS Store'daki yerlerini aldılar. Ancak Counter Strike: Global Offensive yok, yok, yok.
 
     Geçtiğimiz hafta yapılan bir açıklamada, CS: Global Offensive'in durumunun hala belirli olmadığı söylenmişti. Görülen o ki, durum hala netlik kazanmamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler