Castle Crushers Yapımcısının Yeni Oyunundan İlk Detaylar

31.08.2015 11:04 Tunahan Başol


     Alien Hominid HD, Castle Crushers ve BattleBlock Theater gibi oyunlarla oyuncuların kalbini kazanan The Behemoth, Game 4 kod adıyla geliştirdiği yeni oyununun adının Pit People olacağını söylemişti. Peki nasıl bir oyun bu Pit People?
 
     Pit People, firmanın alışılan gerçek zamanlı oyunlarının aksine sıra tabanlı bir yapıya sahip. Bu konu için "Geliştirdikçe öğreniyoruz" açıklamasını yapan Behemoth'un kurucularından Dan Paladin her zaman sıra tabanlı yapıya sahip olan bir strateji oyunu yapmak istediklerini söylüyor.
 
     'Pit' adı verilen arenalarda kendi kurduğunuz stratejitle hayatta kalmaya çalışacağınız oyun PC ve Xbox One için geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pit People Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: The Behemoth Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezonundan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 05 Ağustos Star Wars Outlaws'ın Season Pass Detayları Belli Oldu 05 Ağustos Monster Hunter Wilds İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı 05 Ağustos God of War Geliştiricisinin Yeni Bir IP Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor 05 Ağustos Xbox Yeni Mobil Mağazasının Testlerine Başladı 05 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler