EA'dan "En Kötü Şirket" Anket Sonucuna Yanıt

Bakalım EA, ödülünü teslim alacak mı?
05.04.2012 10:19 Talha Aynacı


   Dün yayınladığımız haberimizde, Amerika'nın en kötü şirketi anketinin sonucunda EA'nın "Altın Dışkı" ödülüne layık görüldüğünü sizlere aktarmıştık. 250.000'den fazla kullanıcı tarafından gelen oylamalarla birinciliği elde eden EA, oylama ve konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:
 
"Eminiz ki banka başkanları, petrol, tütün ve silah şirketleri bu yıl listede olmadıkları için çok rahattılar. Tüm dünyada 300 milyondan fazla oyuncuya ulaşan ödüllü oyunlarımızla işimize kaldığımız yerden devam edeceğiz."
 
   EA, finalde Bank of America ile karşılaşmış ve nihayetinde % 64'lük oy oranıyla birinci olmuştu. Anketi düzenleyen Consumerist durum ile ilgili yaptığı yorumda: "EA'nin paragözlülüğü ve hırsı, dünyayı daha eğlenceli getirmesi gereken bir firma için müşteriler açısından Bank of America'dan daha itici gözükmesinde en büyük sebep olmuştur. Hatta kimilerine göre EA, bir banka gibi işletilmektedir." diyerek, bu sonucun esas sebebini ortaya koymaya çalışmış.

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler