ESRB, FF: Origins ve Chrono Cross'u Listeledi

Final Fantasy: Origins, içinde bulunan FF V ve FF VI'ya CGI ara sahneler ve extra içerikler ekliyor.
23.09.2011 04:13 Levent Polater

 
    Biri Chrono Cross mu dedi? Final Fantasy: Origins mi dedi? Bak şimdi, RPG damarım kabardı. İkisi de zamanının en iyi RPG'lerinden, ikisi de bir Squaresoft efsanesi!
 
    İçinde Final Fantasy V ve Final Fantasy VI'yı barındıran Final Fantasy: Origins ile Chrono Cross, ESRB tarafından Playstation 3 için listelendi. Bu ne demek oluyor? 2 oyun da ileriki aylarda PSN'den satışa çıkacak demek! İşte bu harika.
 
    Chrono Trigger için de aynı şeyleri duymuştuk. Chrono Trigger, Chrono Cross ve Final Fantasy: Origins (FF V & FF VI). Hepsi benim için bir efsaneydi, Playstation 1 ve Snes zamanının en değerli oyunları arasında bunlar. Eğer oynamadıysanız, kesinlikle bu fırsatı kaçırmayın.
 
    Bu arada Final Fantasy: Origins'in ESRB listelemesi için buraya, Chrono Cross listelemesini görmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VI Platformlar: PS3 Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler