Everspace 2 Steam'de Erken Erişime Açıldı

18.01.2021 22:14 Gazali Çetinkaya

 
Rockfish Games'in geliştirdiği ve derin keşif unsurları, tonlarca loot ve RPG unsurları sunan tek oyunculu açık dünya uzay gemisi aksiyon shooter oyunu Everspace 2 bugün itibarıyla Steam'de erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi.
 
67,00 TL / $39,99 fiyattan satışa sunuldu.
 
Erken erişim sürümü hikaye modunun yaklaşık 12 saatlik bir kısmını ve ilk iki yıldız sisteminde geçen yan görevler içeriyor. Toplamda en az 25 saatlik bir oynanış süresi vaad ediyor.
 
Tam sürüm ile birlikte hikaye modu 30 saati bulacak ve yeni yıldız sistemleri, yeni alt sınıflar, yeni eşyalar ve çok daha fazlası dahil olacak. Yaklaşık 12 - 18 ay arasında erken erişimde kalması planlanıyor. Tam sürüm PlayStation ile Xbox'a da gelecek ve Mac ile Linux desteği de eklenecek.
 
Steam: store.steampowered.com/app/1128920/EVERSPACE_2/

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everspace 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockfish Games Dağıtıcısı: Rockfish Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 2 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 8 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler