Game Informer'ın Yeni Sayısında Yine Duyuru Var

25.04.2012 20:02 Samet Konuksal


     Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte firmaların ağızlarındaki baklaları birer birer çıkardığı dönemdeyiz. Oyun sektörünün en önemli medya kaynaklarından Game Informer da, önümüzdeki sayısı için özel bir sürprizle karşımıza çıkacak.
 
     Haziran 2012 sayısı adına konuşan ve bu sayının E3 fuarından önceki son sayısı olacağına vurgu yapan Game Informer çalışanı Andy McNamara, derginin yeni sayısında okurları bir sürprizin beklediğini açıkladı.
 
     Konuyla ilgili Twitter üzeirnden McNamara, "Çok kişi sorduğundan söylüyorum, derginin önümüzdeki sayısı GTA V adına değil. Ama bence önümüzdeki sayı birçok kişi için sürpriz olacak. Dergi kapağı Perşembe günü gösterilecek." yazısını paylaştı.
 
     Tahminler sizde.  

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 1 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 3 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 4 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler