Gravity Rush Neden Avrupa'da Dijital Satılacak?

27.12.2011 04:47 Levent Polater

 
    Geçen hafta Playstation Vita oyunlarından Gravity Rush'ın Avrupa'da kutulu olarak satışa çıkmayacağını öğrendik, yalnızca dijital olarak Avrupa'da yayınlanacak olan oyunun bu durumuna Sony tarafından açıklık getirildi.
 
    Japonya'da hem dijital hem de kutulu olarak satışa çıkacak olan Gravity Rush'ın Avrupa'daki bu durumuna Twitter'dan Sony başkanı Shuhei Yoshida cevap verdi. Yoshida, Gravity Rush'ın Japonya'da kutulu olarak da satılmasını uygun gördüklerini ancak Avrupa için kararı Sony Computer Entertainment Avrupa'nın verdiğini söyledi.

    Görünüşe göre Sony başkanı bile Avrupa şubesinde alınan kararlara karışmıyor. Bu yüzden Gravity Rush'ın Avrupa'da ileride kutulu olarak satılıp satılmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler