Guild Wars 2'nin Mikro Ödeme Gelirleri Olumlu

14.05.2013 14:37 Samet Konuksal


    Son dönemde AAA oyunlara sıçrasa da, MMO oyunlarda uzun süreden beri gördüğümüz mikro ödeme sistemi, çoğu oyuncunun karşısında durduğu bir sistemdi. Bu sistemi kullanan oyunlardan Guild Wars 2, olumlu işler yapmışa benziyor.
 
    Oyunun yayıncısı NCsoft'tan bugün gelen bilgilere göre Guild Wars 2'nin mikro ödeme satışları olumlu seviyede ilerliyormuş. NCsoft, satışları 'istikrarlı ve güçlü' olarak tanımlıyor. Geliştirici ArenaNet, bu konuda oyuncuya saygı duyan bir yapıya sahip. Zira oyunun marketinde denge bozacak seviyede ürünler satılmıyor. Oyundaki kutuları açmak için anahtarlar, görünüş değiştirecek kıyafetler ve boyalar, Guild Wars 2 marketinde satılan eşyalar arasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler