Korku Oyunu Sunshine Manor, 6 Ekim'de Konsollara Geliyor

27.09.2023 20:23 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Hound Picked Games ve geliştirici Fossil Games, korku RPG Sunshine Manor'ı 6 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacağını duyurdu.
 
Sunshine Manor ilk olarak 28 Ekim 2021'de Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Eğer gizem dolu evler, ürkütücü sırlar ve korkuyla dolu bir macera arıyorsanız, Sunshine Manor tam da aradığınız oyun olabilir!
 
Oyunun Hikayesi:
 
Sunshine Manor, 1980'lerin Amerika'sında yer alan esrarengiz bir malikaneyi keşfetme fırsatı sunuyor. Oyun, Ana karakterimiz Ada'nın perspektifinden anlatılıyor. Ada, ailesinin kaybolmasının ardından malikane hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ailesini bulmak için bu ürkütücü evi araştırmaya karar veriyor. Ancak malikanenin içinde gizlenen sırlar ve tehlikelerle dolu olduğunu keşfetmek uzun sürmüyor. Ada, geçmişin hayaletlerini ve rüyaların karanlık yüzünü keşfederken, oyunun hikayesi daha da karmaşıklaşıyor. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler